Wat zijn de kosten
15634
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15634,wp-custom-logo,bridge-core-3.1.2,qi-blocks-1.2.4,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_grid_1400,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15690

Wat zijn de kosten

Wat zijn de kosten

Ik kan me voorstellen dat je ongeveer wilt weten wat je investering is om je doel te bereiken. Alhoewel het helemaal afhankelijk is van hoeveel je zelf wilt afvallen en hoe lang je daarmee bezig bent, kan je in het algemeen wel het volgende aanhouden.

 

Een PS. food & lifestyle maaltijd kost gemiddeld € 2,55. Afhankelijk van je persoonlijke programma en de fase die je volgt gebruik je zo’n 3 tot 6 producten per dag.

 

Het PS. food & lifestyle starterspakket kost € 159,- In dit pakket zitten 45 maaltijden, dit is voldoende voor ca 8 tot 11 dagen. Ook de shaker die je nodig hebt zit al in het pakket en voldoende vitamines en mineralen voor een maand. Bovendien ontvang je het PS. food & lifestyle kookboek “Koolhydraatarm genieten” met heerlijke recepten.

 

De PS. food & lifestyle producten zijn uitgebalanceerd en de samenstelling is bijzonder belangrijk om op een gezonde manier af te slanken. Verzeker jezelf ervan dat je geen kopieën neemt, maar dat je de echte PS. food & lifestyle producten gebruikt.

 

Je betaalt tijdens het programma uitsluitend voor de producten. De coaching tijdens het PS. food & lifestyle programma is geheel gratis! De coaching bestaat uit wekelijkse consulten van ongeveer 20-30 minuten.

Neem contact op