Wat is PS. food & lifestyle
15568
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15568,wp-custom-logo,bridge-core-3.1.2,qi-blocks-1.2.4,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.3,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_grid_1400,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15690

Wat is PS. food & lifestyle

Wat is PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PS. food & lifestyle voedingscoach. Hieronder vind je meer informatie over het programma:

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je zelf groente of rauwkost toe, aangevuld met vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Koolhydraten en vetten zijn de brandstoffen voor je lichaam. Tijdens het PS. food & lifestyle eiwitdieet laat je deze brandstoffen uit de voeding weg. Al drie dagen na de start van het eiwitdieet zijn de suikers in je lichaam opgebruikt. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

 

Je gaat tijdens het PS. food & lifestyle afslankprogramma extra veel eiwitten eten. Eiwitten zijn de bouwstenen van je lichaam. Hierdoor blijft je spiermassa behouden. Met het behouden van je spiermassa krijg je een mooier silhouet en blijft je stofwisseling op peil. Dit is erg belangrijk om ook op lage termijn op gewicht te blijven en het jojo- effect te voorkomen.

Lichaamsbeweging is een belangrijk onderdeel van het PS. food & lifestyle succes. Naast goede voeding en begeleiding is het een onmisbaar onderdeel om je lichaam gezond en slank te krijgen en te houden. Beweeg je minimaal 30 minuten per dag, dan voldoe je aan de Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen. Dit is voldoende om je lichaam gezond te houden. Doe je daarnaast ook nog aan krachttraining, dan bouw je ook spiermassa op waardoor je stofwisseling verhoogd wordt.